FORDON - EN BRANSCH I STÄNDIG RÖRELSE

Affärsområdet Automotive

Jag heter Cecilia och är ansvarig för ett område vi kallar Automotive där alla vi inom A Society som jobbar med fordonskunder utbyter erfarenheter och information för att bäst tillgodose behov hos både våra slutkunder och våra konsulter och partners. Det här samarbetet ger oss stor insyn i både kunders behov, tillgång till spännande uppdrag, förståelse för kompetensbehov och ett stort nätverk av konsulter med rätt bakgrund – både från Sverige och internationellt.

Hör gärna av dig till mig:
+46 703 78 22 90
E-post: cecilia.dreijer@asociety.se

ASociety14679
navigation

Nätverk av konsulter

Arbeta tillsammans med andra motiverade och drivna konsulter inom fordonsbranschen. A Society är samlingsplatsen för dig som föredrar livet som konsult, men uppskattar känslan av tillhörighet och sammanhang.

automotive1
College girls working in front of desktop

Branschen i ständig rörelse

Fordonsindustrin är en bransch som står inför stora utmaningar med tre tydliga trender som påverkar utvecklingen – digitalisering, elektrifiering och automatisering. Vi kommer att se energisnåla, uppkopplade och självkörande fordonslösningar eller hela ecosystem där fordon, vägar och trafiksignaler kommunicerar via ”molnet”.

För oss som konsultbolag är det givetvis en möjlighet att få arbeta med det senaste inom teknologi och med lösningar som är till allmänhetens och samhällets bästa – för miljö och för säkerhet.

Våra kunder inom Automotive sträcker sig från de stora tillverkarna av fordonslösningar till leverantörer av komponenter eller system till dessa. Likaså jobbar vi med kunder inom Telekom och inom Samhällsbyggnad vilket gör det möjligt för oss att delta i alla de stora branschöverskridande samarbeten som de nya trenderna kräver.

Registrera dig

Känner du att du vill vara en del av digitalisering, elektrifiering och automatisering? Bli en del av vårt konsultnätverk inom Automotive. 
Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att var egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Registrera dig

Våra förmåner

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som konsult och partnerbolag sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Våra förmåner

Kontakta oss

Hör av dig via kontaktformuläret eller välj alternativen nedan:

E-postadress:
info@asociety.se

Telefonnummer:
040-611 66 00

Varför A Society?

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB