EN SNABBFÖRÄNDERLIG BRANSCH

Nätverk av konsulter

Arbeta tillsammans med andra motiverade och drivna konsulter inom Bank & Försäkring. A Society är samlingsplatsen för dig som föredrar livet som konsult, men uppskattar känslan av tillhörighet och sammanhang.

Wifi connection against man using smartphone to express pay
College girls working in front of desktop

Vår Bank & Försäkringsexpert

Peter har ett par års erfarenhet av att jobba med Bank & försäkringskunder. Hans roll inkluderar dagligt operativt arbete, såsom kundmöten, uppföljningar samt driva, planera och följa upp uppsatta mål. Teamet inom bank och försäkring tillgodoser våra kunders behov inom de flesta kompetensområden inom IT.

ASociety15622
Insurance Plans - Ring Binder on Office Desktop with Office Supplies. Business Concept on Blurred Background. Toned Illustration.

Specialisten för specialister

-”Jag brinner för att skapa långsiktiga relationer där kunderna och konsulterna återvänder år efter år och där vi ständigt utvecklas och utmanar som partner. Nöjda kunder och konsulter är en del av vår strävan att alltid leverera kvalitet men också genom öppen kommunikation.

Kontakta mig om du är kund eller konsult inom bank & försäkring så får du veta mer om våra affärsplaner och vår strategi!”

Maila Peter

Områden där vi är starkast inom Bank & Försäkring

Under dessa områden täcker vi kompetenser där konsulterna har några års erfarenhet med sig upp till managementnivå.  

roller

Registrera dig

Älskar du i en föränderlig bransch med högt tempo? Bli en del av vårt konsultnätverk inom Bank & Försäkring. 
Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att var egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Registrera dig

Våra förmåner

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som konsult och partnerbolag sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Våra förmåner

Kontakta oss

Hör av dig via kontaktformuläret eller välj alternativen nedan:

E-postadress:
info@asociety.se

Telefonnummer:
040-611 66 00

Varför A Society?

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB