Civil - en bransch i ständig utveckling

Civil

När du vill vara med och bygga framtiden

Med mer än 20 års erfarenhet från konsultbranschen där jag bland annat drivit ett eget konsultbolag inom Asset Management för ett effektivare vägunderhåll har jag byggt upp ett stort nätverk och relationsbas både nationellt och internationellt som ger möjlighet till många intressanta uppdrag. Nu söker jag fler konsulter och entreprenörer som vill bygga framtiden tillsammans med oss.

Kontakta mig idag:
Roger Möller
+46 731 81 72 10
roger.moller@asociety.se

person

Affärsområdet

Civil

A Society är den nya tidens konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på bygg, anläggning och infrastruktur. Vår målsättning är vara den självklara samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna inom området samhällsbyggnad.
bygg400x400

Bygg

Bygg avser byggnadsprojekt som kontor, lägenheter och andra husbyggnader.

airport400x400

Anläggning

Anläggning är arbeten som kan ske i, på eller under mark, tex byggnation och drift av tunnlar, flygplatser, hamnar, parker m.m.

subway400x400

Infrastruktur

Infrastruktur är det som säkrar grundläggande funktioner i samhället. Framförallt avses system för transport av varor, personer, tjänster, energi och information.

Kontakta oss idag!

Forma framtiden

Bli en av oss, registrera dig nu!

Vill du ta del av lediga uppdrag inom en spännande bransch? Registrera dig i vårt nätverk så hittar vi ditt nästa uppdrag. Som konsult är du med och skapar framtidens samhällsuppbyggnad.  Du ställs inför dagens och morgondagens tekniska utmaningar för att hantera naturens resurser, vårt samhälle samt hur vi människor lever och verkar i dessa miljöer.  

Våra förmåner Registrera dig
person

Strategisk kompetens-försörjning

Vi hjälper dig som kund med snabba behov likväl som strategisk kompetensförsörjning. Vi lovar att presentera ett förslag till dig utifrån din kravspecifikation inom 48 timmar!

person

Varför A Society?

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB