Financefrukost Malmö

Inställt event

Alla anställda, kunder och partners hälsa och säkerhet är en otroligt viktig prioritering för A Society. Det är med en stor förståelse vi konstaterar att Covid-19-utbrottet skapar ovisshet och oro. I den mån vi kan, hoppas vi på att skapa trygghet genom att agera med försiktighet. Med anledning av detta ställer vi härmed in alla planerade och kommande event där A Society står som värd för eventet. Läget förändras ständigt och vi följer Folkhälsomyndigheten råd och har för avsikt att bjuda in till eventen igen så snart läget förändrats.

********************************************************************

Arbetar du som ekonomikonsult så borde du inte missa detta event då vi kommer att berätta mer om hur A Society kan hjälpa dig som konsult i ett frukostseminarium.

Dessutom ges en möjlighet till speed-dating efter frukosteventet (19/3) samt dagen innan (den 18/3) där du kan boka in ett kortare enskilt möte för att diskutera dina färdigheter och drömmar med någon från A Society. Du ges tillfälle att ställa direkta och personliga frågor och du kan få en större inblick i A Societys verksamhet.

Read event in English: https://www.asociety.se/en/all-events/26284644466?hsLang=en

Eventöversikt

Typ

Event

Dag

19 mars

Tid

08 : 00

Plats

Malmö

Sista anmälningsdag

17 mars