Ekonomi

Jobba i en miljö som passar dig

Arbeta tillsammans med andra motiverade och drivna konsulter inom Ekonomi. A Society är samlingsplatsen för dig som föredrar livet som konsult, men uppskattar känslan av tillhörighet och sammanhang.

Camilla har många års erfarenhet av operativt arbete inom Ekonomi samt att förmedla konsulter inom området. Vår roll är att se till att samarbeta och bygga goda relationer med intressanta och spännande kunder samt att utvärdera och bygga långsiktiga relationer med de bästa konsulterna. På så sätt finner vi bästa möjliga match för varje unikt uppdrag

Kontakta Camilla Ternstedt för att höra hur vi kan jobba tillsammans.
+46 707 89 59 13
E-post: camilla.ternstedt@asociety.se

person

Kontakta oss idag!

Kontakta oss

Nytt uppdrag?

Bli en av oss, ansök nu!

Älskar du siffror och vill ha en ny utmaning? Bli en del av vårt konsultnätverk inom Finance. Är du verksam inom controlling, redovisning, treasury, koncernredovisning eller specialist inom ekonomiområdet? Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att var egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Våra förmåner Registrera dig
person

Områden där vi är starkast på A Society Finance

Under dessa områden täcker vi kompetenser där konsulterna har några års erfarenhet med sig upp till managementnivå.  

roller finance

Vi hjälper dig

Vi arbetar konsultnära och lär känna våra konsulter och partners

Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi arbetar för din skull. Inledningsvis lägger vi stor vikt vid att förstå dina önskemål och vilken typ av uppdrag du är ute efter.  Varje personlig relation är för oss unik och måste vårdas. A Society kan beskrivas som en organisation med två ben - det ena nätverkar med konsulter och partnerbolag och det andra hittar rätt konsult till rätt uppdrag åt uppdragsgivare. 

person

Varför A Society?

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB