FLYG OCH FÖRSVAR - SÄKERHET FÖR SAMHÄLLE OCH MÄNNISKA

Affärsområdet Flyg & försvar

Våra kunder som ligger i framkant av utvecklingen har ofta de mest utmanande uppdragen inom allt från att bygga en u-båt till att utveckla radar för civil säkerhet.

Ofta är våra kunder internationella och vi hjälper dom lokalt i länder från Asien till USA.

Söker eller har du kompetens inom flyg- & försvarsindustrin, hör av dig oavsett var du jobbar och bor idag. Jag eller någon av mina kollegor kommer hjälpa dig med nästa spännande projekt.

Hör gärna av dig till mig:
+46 707 12 75 90
E-post: per-ola.malm@asociety.se

Per-Ola Malm
LA-IMG-20150603_A26-12

Nätverk av konsulter

Arbeta tillsammans med andra motiverade och drivna konsulter inom flyg- &försvarsindustrin.
A Society är samlingsplatsen för dig som föredrar livet som konsult, men uppskattar känslan av tillhörighet och sammanhang.

Vi arbetar konsultnära och fokuserar på att ge stöd och uppdrag som möjliggör för de anslutna konsulterna att lyckas. Samtidigt försörjs kunderna utifrån deras behov med rätt kompetens och volym.

Gripen RTAF (02 Photo Stefan Kalm)
College girls working in front of desktop

Militärt försvar till civil säkerhet

Försvarsindustri – även militärindustri, krigsindustri, vapenindustri eller rustningsindustri – är de industrier som förser försvarsmakter med krigsmateriel och andra varor och förnödenheter. Krigsmateriel eller tygmateriel är vapen, ammunition och annan materiel avsedd för militärt bruk, i motsats till förnödenheter eller intendenturmateriel.

Vill du vara med och förändra framtidens flyg- och försvarsindustri hos någon av våra spännande kunder?

Registrera dig

I en komplex, oförutsägbar värld arbetar konsulter inom flyg & försvar för att hålla människor och samhället säkert. Bli en del av vårt konsultnätverk inom flyg & försvar. 
Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att var egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Registrera dig

Våra förmåner

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som konsult och partnerbolag sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Våra förmåner

Kontakta oss

Hör av dig via kontaktformuläret eller välj alternativen nedan:

E-postadress:
info@asociety.se

Telefonnummer:
040-611 66 00

Varför A Society?

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB