Samlingsplatsen för GIG:are

GIG-ekonomin

Den nya arbetsmarknaden har fått namnet GIG-ekonomi. Fasta anställningar ersätts av tillfälliga GIG. Detta inkluderar alla arbetstagare som är intresserade av en friare uppdragsform, vare sig det gäller egenföretagare eller anställda på ett konsultbolag. 
GIG innebär större frihet och en chans för arbetstagaren att välja det uppdrag som passar just nu. Det skapar flexibilitet både för den som behöver specialistkompetens och den som besitter den.

Vi är en samlingsplats för GIG:are oavsett om de tillhör ett konsultbolag eller är egenföretagare. Idag har vi över 1 200 konsulter på uppdrag runt om i världen.

Vi arbetar för att maximera fördelarna på den rörliga GIG-marknaden, både för konsulter och uppdragsgivare. Vår uppgift är att hjälpa både konsult och uppdragsgivare med den perfekta matchningen. Vi arbetar enligt en transparent och enkel modell. Vi erbjuder en gemenskap för GIG:arna, stabila ekonomiska transaktioner och en kontaktperson som bryr sig på riktigt.

Konsult på GIG-marknaden

Oavsett om du arbetar i ett konsultbolag eller driver eget bolag bidrar den nya arbetsmarknaden till massor av nya utmaningar och möjliggör flexibilitet.

Ditt arbete - ditt val!

Företagen tvingas utvärdera sin egen arbetsmiljö och bli en ännu bättre arbetsgivare och beställare. Du har möjlighet att både fördjupa dig och bredda dig inom de områden du är intresserad av.

Ditt arbete ska vara inspirerande och utvecklande.

Allt annat är slöseri med din tid och potential.

 
Hur gynnar det mig som kund?

Fri konkurrens leder till större urval och bättre matchning. Flexibilitet och oberoende. Tillgång till specialistkompetens som kan vara svår att hitta, samt kostsam att anställa. GIG:are besitter ofta djupare kunskaper och bredd eftersom de har möjlighet att hämta erfarenhet från olika arbetsmiljöer.

Tips!

Se till att vara en attraktiv arbetsplats för GIG:are, så att dessa talanger väljer att arbeta hos just er.

REDO FÖR NÄSTA GIG ELLER HAR DU BEHOV AV EN GIG:ARE?

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Artiklar om GIG

https://www.asociety.se/nyheter/gig-den-nya-trenden

https://www.motivation.se/innehall/gig-ekonomin-ar-har-for-att-stanna/