Handel & Logistik - Ett sätt att leverera högre kundvärde

Handel & logistik

Älskar du att arbeta i teknikens framkant och letar efter nya utmaningar? Har du en bakgrund inom handel och logistik eller är sugen på en ny marknad?

Vi har många spännande konsultuppdrag bla som:

  • Data Scientist
  • Machine Learning Engineer
  • Software Engineer
  • Product Owner
  • QA Tech
  • Architect
  • Product Design
  • Agile Coach mfl.

Är du nyfiken på hur vårt samarbete kan se ut och vad kunderna har för öppna förfrågningar just nu så gärna här av dig, så kommer jag eller någon av mina kollegor att hjälpa dig till ditt nästa och kanske mest spännande projekt.

Hör gärna av dig till mig:
+46 700 51 35 00
E-post: elin.wigren@asociety.se

Elin_2_bild
handel logistik retail butik teknik utveckling logistics

Nätverk av konsulter

Arbeta tillsammans med andra motiverade och drivna konsulter inom handel & logistik.
A Society är samlingsplatsen för dig som föredrar livet som konsult, men uppskattar känslan av tillhörighet och sammanhang.

Vi arbetar konsultnära och fokuserar på att ge stöd och uppdrag som möjliggör för de anslutna konsulterna att lyckas. Samtidigt försörjs kunderna utifrån deras behov med rätt kompetens och volym.

Warehouse worker taking package in the shelf in a large warehouse in a large warehouse
College girls working in front of desktop

Handel & logistik

Detaljhandeln har genomgått en stor utveckling. Från en traditionell roll som en sälj och distributionskanal för varuproducenter, har handeln axlat en betydlig mer aktiv roll i försörjningskedjan. Varuproducenters konsolidering och omstrukturering har i många fall föregått denna utveckling.
Handeln har utvecklats från att framförallt agerat lokalt med att förse konsumenter med varor till att ha konsoliderats i kedjebildningar och stora internationella företag. Drivkrafter i termer av ökad internationalisering och konsolidering gör att handelsföretag tar nya roller i försörjningskedjan och behöver skaffa sig nya förmågor och kompetenser.
Vill du vara med och förändra framtidens handels- & logistiklösningar hos någon av våra spännande kunder?

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB

Registrera dig

Känner du att du vill vara en del av digitalisering, 5G och framtidens kommunikation? Bli en del av vårt konsultnätverk inom flyg & försvar. 
Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att var egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Registrera dig

Våra förmåner

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som konsult och partnerbolag sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Våra förmåner

Varför A Society?