Vi erbjuder lite mer

Vi arbetar med att maximera fördelarna på den flexibla konsultarbetsmarknaden

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som konsult och partnerbolag sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Hälsa och friskvård

Vi förstår vikten av att ta hand om sig själv för att kunna leva ett aktivt liv med full flexibilitet. Låt dig njuta av avslappning i form av spa eller teckna ett förmånligt avtal med leverantör av friskvård. Förhandlat och klart. För vårt nätverk, våra kollegor.


Seminarier

Förutom seminarier, bjuder vi regelbundet in till föreläsningar om pension, försäkring, redovisning och andra frågor kring rollen som konsult. Vi ser det som vår uppgift att vara med och förändra arbetsmarknaden en gång för alla. Med kunskap om och kring konsultmarknaden skapar vi en plattform för dig som konsult och partner.


Försäkringar

Är du försäkrad? Vi ger dig råd kring konsultansvarsförsäkringar och har goda relationer med olika försäkringsbolag för att göra det lättare för dig att välja. Genom dem har du också möjlighet att teckna både sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring- en trygghet i en konsults värld.


Pension

Att planera för tjänstepension, något som kan glömmas bort när fokus ligger på uppdraget. Låt oss gemensamt hitta en lösning där du helt fritt får ta del av erbjudande och kunskap i ämnet. Vi tar ansvar och vill skapa enkla val till dig.


Factoringlösning

Vi vet att det är viktigt att kunna vara snabb i en föränderlig marknad. Första uppdraget kan slå hårt ekonomiskt innan betalningen är dig tillhanda. För snabbare betalning första månaderna som konsult kanske du behöver en lösning?

 

Registrera dig