Vi erbjuder lite mer

Vi arbetar med att maximera fördelarna i den rörliga GIG-marknaden

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som GIG:are sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du som GIG:are känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Hälsa och friskvård

Vi förstår vikten av att ta hand om sig själv för att kunna leva ett aktivt liv med full flexibilitet. Låt dig njuta av avslappning i form av spa eller teckna ett förmånligt avtal med leverantör av friskvård. Förhandlat och klart. För vårt nätverk, våra kollegor.


Seminarier

Förutom teknikseminarier, bjuder vi regelbundet in till seminarier om pension, försäkring, redovisning och andra frågor kring rollen som GIG:are. Vi ser det som vår uppgift att vara med och förändra arbetsmarknaden en gång för alla. Med kunskap om och kring GIG-marknaden skapar vi en plattform för dig som konsult och leverantör.


Försäkringar

Är du försäkrad? Vi ger dig råd kring konsultansvarsförsäkringar och har goda relationer med olika försäkringsbolag för att göra det lättare för dig att välja. Genom dem har du också möjlighet att teckna både sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring- en trygghet i en GIG:ares värld.


Pension

Att planera för tjänstepension, något som kan glömmas bort när fokus ligger på GIG:et. Låt oss gemensamt hitta en lösning där du helt fritt får ta del av erbjudande och kunskap i ämnet. Vi tar ansvar och vill skapa enkla val till dig.


Factoringlösning

Vi vet att det är viktigt att kunna vara snabb i en föränderlig marknad. Första GIG:et kan slå hårt ekonomiskt innan betalningen är dig tillhanda. För snabbare betalning första månaderna som GIG:are kanske du behöver en lösning?


Billeasing

Att tillhöra oss innebär även möjlighet för dig som GIG:are att ta del av redan framförhandlade rabattsatser hos både Volvo, Mercedes och BMW. Normalvärdet av tjänstebilen rabatteras med en viss procent av nybilspriset - klart att användas och med möjligheter till bättre priser.

 

Registrera dig här