Varför A Society?

Vi på A Society riktar oss till de skickligaste konsulterna på GIG-marknaden och vi är bäst på att lösa konsultrelaterade behov. Hos oss kan du vara egenföretagare eller tillhöra ett konsultbolag, med den frihet som du vill ha, och samtidigt vara en del av ett större sammanhang.

 

Den bästa kompetensen

A Society arbetar konsultnära och fokuserar på att ge stöd och uppdrag som möjliggör för de anslutna konsulterna att lyckas. Samtidigt försörjs kunderna utifrån deras behov med rätt kompetens och volym. Vi verkar på GIG-marknaden som blir allt mer snabbrörlig, att samla den bästa kompetensen i ett och samma nätverk innebär därmed stora fördelar för såväl konsulter som kunder.

Vi inväntar inte, vi arbetar proaktivt med att knyta till oss konsulter och leverantörer som både nu och i framtiden kan vara av stor betydelse för våra kunders framgång.

Vår definition på ”nätverk” och ”att nätverka” skiljer sig nog en hel del från andras. Vi ser nämligen till att själva styra och påverka hur vårt nätverk ska växa. När du söker GIG hos oss arbetar vi proaktivt i vårt sökarbete.

Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi arbetar för din skull. Inledningsvis lägger vi stor vikt vid att förstå dina önskemål och vilken typ av uppdrag du är ute efter.

Vi lägger stor vikt vid kvalitetssäkring ur flera aspekter såsom formell kompetens, erfarenhet, referenser, personliga egenskaper, säkerhet samt följsamhet runt kundens stipulerade leverantörsvillkor.

Vi skapar gemenskap och en samlingsplats för de fria konsulterna, samt verkar för att skapa en utvecklande relation.

• Vi erbjuder GIG-arbetsplatser på våra kontor i Göteborg och Jönköping. Här får du möjligheten att sitta tillsammans med fler GIG:are.

• De flesta tycker om att tillhöra ett sammanhang och har någon gång ett behov av att diskutera utveckling och möjligheter.

• Ett stort nätverk är värdefullt – särskilt för egenföretagare eller mindre konsultbolag. Vi har samlingsplatsen där du kan träffa andra och nyttja förmåner som om du tillhör ett större bolag.

• Vi är din säljkanal, att hitta uppdrag kan ta tid. Och den tycker vi att du ska få lägga på det du är bra på och tycker är roligt. Därför jobbar vi aktivt för att hjälpa dig att hitta ditt nästa uppdrag, så att du kan fokusera på annat.

• Vi vet hur de stora bolagen fungerar och har rutiner för att hantera avtal och fakturering. Vi hjälper dig gärna med frågor kring administration och annat praktiskt, så att du får mer tid till det som är viktigt. 

Du är viktig för oss och vi hoppas på att kunna skapa magi tillsammans!

 

Registrera dig här