Motiverande uppdrag för dina konsulter

Sök lediga uppdrag
Behöver du en kompetent samarbetspartner för att hitta de häftigaste och mest utvecklande uppdragen åt dina konsulter? Kontakta oss på A Society när du behöver matcha dina konsulter med rätt uppdrag. 

Vad vi erbjuder

A Society är inte ensamma om att jobba med konsulter och uppdragsgivare men vi har hittat en modell som fungerar. Vi har lärt oss hur vi bäst möter uppdragsgivarens behov samtidigt som vi kan erbjuda konsultbolagen vad de vill ha och behöver.

Niclas Löfgren A Society Partner Manager

Personlig kontakt

Hos oss har både konsultchefer och uppdragsgivare en personlig kontakt. Därför kan vi göra A Society till en fristående global samlingsplats där kompetens och den personliga relationen står i fokus och där absolut bäst förutsättningar skapas för perfekta matchningar.

glob400x400

Globala uppdrag

Vi har stora globala kunder som vi dagligen levererar specialister till. För dig som konsultchef får dina konsulter chansen att jobba i en global miljö, med utvecklande uppdrag då många av våra kunder söker konsulter över hela världen.

woman shaking hands with a man

Transparens & enkelhet

Vår uppgift är att hjälpa både dig som konsultchef och vår uppdragsgivare att matcha varandra perfekt. Vi arbetar enligt en transparent och enkel modell som bygger på stabila ekonomiska transaktioner, personlig kontakt och inte minst gemenskap.

Varför A Society?

"A Society har en mängd mycket spännande kunder, vilket för oss innebär en mängd mycket spännande och utvecklande uppdrag för våra konsulter. Men framförallt så är alltid kommunikationen rak och tydlig, alla parter är väl införstådda i uppdraget och dess villkor. Det gör att vi som leverantör känner oss trygga, och även konsulten känner sig trygg att gå ut till slutkunden och göra ett fantastiskt jobb."

Fredrik Cederborg, Konsultchef, Techfactory AB

Fredrik Cederborg (002)
ASociety gig-bok gig profilprodukter

Vi hjälper dig

Vi förmedlar konsultuppdrag inom branscher som präglas av hög aktivitet och utvecklande uppgifter. Låt inte dina konsulter tappa fart och motivation. Vi hjälper dig att matcha dem med de bästa uppdragen. Personligt bemötta och intervjuade för en kvalitetssäkrad leverans.

Mer om oss

 

191118_A Society_06 DAVID_Ingrid_Marcus

Våra affärsområden

A Society har lång erfarenhet av att förmedla en rad olika roller för kvalificerade konsulter inom fordon, försvar och telekom. Vidare är vi verksamma inom bank & försäkring, handel & logistik, offentlig sektor och en rad andra branscher.

 

Sök lediga uppdrag

bigdata

Specialisten för dina specialister

Registrera dig i vårt nätverk få omedelbar tillgång till nya spännande och kvalificerade konsultuppdrag för dina konsulter inom ett stort antal branscher.

Registrera dig nu

A Society Group

Vi verkar på konsultarbetsmarknaden som blir allt mer snabbrörlig, att samla den bästa kompetensen i ett och samma nätverk innebär därmed stora fördelar för såväl konsultbolag som kunder.

Med kontor i Sverige, DanmarkNorgeUK, USA, Kanada och Indien befinner vi oss där våra större kunder finns, och vi utvecklar hela tiden vår leveransförmåga och bygger större nätverk för att kunna erbjuda de häftigaste uppdragen för vårt  globala konsultnätverk.