Vi hjälper dig hitta rätt konsult

Vårt erbjudande

Vårt erbjudande

A Society arbetar konsultnära och fokuserar på att ge stöd och uppdrag som möjliggör för de anslutna konsulterna att lyckas. Samtidigt försörjs kunderna utifrån deras behov med rätt kompetens och volym.

hiring400x400

Kompetensförsörjning

Vi löser våra kunders kompetensbehov av specialister och ser till att få rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats så snart som möjligt.

team200x200

Globalt konsultnätverk

Vi bygger långsiktiga relationer med både kund som egen-, småföretagare och partnerbolag runt om i världen. Vi har stora globala kunder som vi dagligen levererar specialister till.

6.approved400x400

Kvalitetssäkring

Vi genomför en gedigen kvalitetssäkring ur flera aspekter såsom formell kompetens, erfarenhet, referenser, personliga egenskaper, säkerhet samt följsamhet runt kundens stipulerade leverantörsvillkor.

group200x200

Kompetenta gränssnitt

Med en hög kunskap om kundens verksamhet, teknik, processer och praxis, avtalsskrivning, lagstiftning och problemlösning, ger vi en träffsäker rekommendation baserat på en noggrann urvalsprocess.

Kompetensbehov

A Society är en kompetent samarbetspartner för uppdragsgivare som är i behov av strategisk kompetensförsörjning.

Vi sätter stor vikt på att lösa våra kunders kompetensbehov av specialister och ser till att få rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats så snart som möjligt.

person

Kontakta oss!

E-postadress:
info@asociety.se

Telefonnummer:
040-611 66 00

Hitta rätt person

 

Leveransförmåga

Vår förmåga att leverera är ingen slump.

Genom att aktivt forma vårt nätverk, ta hjälp av våra kontakter och noggrann research, hittar vi de mest unika kompetenserna och ger dig en träffsäker rekommendation.

Varför A Society?

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult