En samlingsplats – tusentals kompetenser

A Society är den nya tidens konsultbolag som ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen inom IT, teknik och R&D.

Vad ger ett samarbete med oss? 

  • Tillgång till tusentals skickliga konsulter
  • Alltid rätt konsult för uppdraget
  • Kostnads- och tidseffektiv kompetensförsörjning
  • Transparenta affärer och enkelt samarbete

 

En specialistleverantör

När tiden och marknaden förändras, följer vi på A Society med i utvecklingen. Vi arbetar ständigt med att hitta de rätta resurserna och nya sätt att göra affärer på. Det är inte längre en självklarhet för konsulter att vara anställda. Många ser istället fördelarna i att vara egenföretagare och själva styra över sin arbetssituation. Resultatet blir att de skickligaste experterna inte alltid går att hitta bland de stora bolagen.

Därför är vårt huvudsakliga område just kompetensförsörjning. Det kan vara tidskrävande och kostsamt att rekrytera konsulter till uppdrag. Samtidigt är det oerhört viktigt idag att ha rätt strategisk kompetens.

Vi på A Society är experter på att hitta unika kompetenser och att snabbt kunna förstå vad de kan. Det i sin tur gör att våra kunder kan fokusera på sin verksamhet och överlåta projektet att hitta rätt specialist till oss.

 

Rätt konsult till rätt uppdrag

A Society är inte ensamma om att jobba med fria konsulter och uppdragsgivare men vi har hittat en modell som fungerar. Vi har lärt oss hur vi bäst möter uppdragsgivarens behov samtidigt som vi kan erbjuda konsulten vad den vill ha och behöver. 

Genom en fristående samlingsplats där kompetens och förtroende står i fokus, får vi möjlighet att alltid välja den person som är mest lämpad för uppdraget.

Konsulterna får utvecklande uppdrag som hjälper till att bygga deras karriär medan våra kunder får avancerade lösningar och specialistkompetens. Genom strategisk kompetensförsörjning hjälper vi våra kunder nå önskad position och mål.