Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 25e jan 2019

A Secret och IT- säkerhet

 Hot från alla håll! Id-kapning, fishing, cyberattacker, trojaner, sniffers... Låt oss påvisa hur vi angriper ämnet i stort. Vi kommer göra en "live-sniffning"! Vi vänder oss till Säkerhetschefer, CIO, CSO, VD och konsulter inom området IT-säkerhet. Länk till anmälan hittar du längst ner. 

 Välkommen till #ASecret, ett IT- och informationssäkerhetsevent som vi kör tillsammans med ASociety. Under detta kunskapshöjande, underhållande och nätverkande event kommer du att få chans att lyssna på Erik, Olof och Denny, som alla arbetar med IT- och informationssäkerhet.

Debattören och IT-säkerhetsprofilen Erik Karlsson, med sina 20 års erfarenhet inom IT-säkerhetsbranschen, kommer bland annat att prata om social engineering och hur en person med hjälp av sociala medier enkelt kan attackera ditt företag.

IT- och informationssäkerhetskonsulterna Olof Jarkman och Denny kommer tillsammans att prata om trender och om det digitala informationssamhällets utmaningar – utifrån ett IT- och informationssäkerhetsperspektiv.

Vi får även besök från säkerhetsföretaget Black Fog som pratar om bland annat cyberhot och hur du kan skydda dig med mjukvara.
Hela eventet har som syfte att informera dig och ditt företag hur du kan skydda din verksamhets informationstillgångar.

Vi bjuder på mat och dryck under kvällen.

Datum: onsdag, den 24 april
Tid: 17.00.
Plats: ASociety, Slottsgatan 14, 553 22 Jönköping

Anmäl dig här: https://www.secify.com/event/