Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 26e feb 2020

A Society nominerade till Digital PR Awards

I dag släpptes nyheten att A Society blivit nominerade i Mynewsdesks Digital PR Awards-tävling i kategorin Shooting Star. Titeln som årets Shooting Star står mellan A Society, DB Schenker, Obsidian Digital, Orkla NO, Swedish Logistic Property AB och Vista Gruppe. Vinnaren presenteras den 25 mars på ett event i Stockholm. Tävlingen firar 10-års jubileum i år. 

 

Shooting-Star-Mynewsdesk-A-Society

 

Shooting Star är kategorin för alla nya kunder under 2019. Vinnaren i den här kategorin har under året lyckats skapa ett engagerande nyhetsrum som genererar resultat utifrån dess data. Mynewsdesk har 5000 kunder som använder plattformen varje dag. Med hjälp av data kan Mynewsdesk se vilka företag som har haft den största räckvidden och vilka nyheter som engagerat mest under 2019. 

Vinnaren i kategorin Shooting Star kommer utses med ovan grund av en expertjury som i år består av:

  • Jacob Holst Mouritzen, Strategy Consultant and Co-Founder, Holst Mouritzen
  • Susanne Johansson, PR Director, NORD DDB
  • Magnus Strømnes Bøe, CEO, RED Performance, Chairman of Bra Søk, and board member of INMA (Norwegian IAB)
  • Christoph Moss, CEO, Mediamoss Newsroom Consulting
  • Anna Wemming, Global Head of Content and Professional Services, Mynewsdesk

-"Det här var glädjande nyheter för oss på A Society att bli nominerade som ett stjärnskott bland alla Mynewsdesks nya kunder under 2019. Det blir ett tydligt kvitto på att vi arbetar på rätt sätt med verktyget och att våra nyheter får önskad effekt i form av spridning och engagemang", säger Sofie Magnoy, Marknadschef på A Society. 

Läs mer