Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 17e jan 2020

A Society tecknar viktigt ramavtal med Husbanken

A Society har vunnit ramavtal för IT-konsulttjänster för Husbanken.

”Det är med glädje som vi på A Society kan meddela att vi har tilldelats denna spännande affär med Husbanken. Tillsammans med vårt nätverk av specialister ser vi fram emot att kunna bidra till vidareutveckling och modernisering av Husbankens digitala verktyg och tjänster”, säger Oscar Felldin, VD för A Society Norway.

Husbanken med huvudkontor i Drammen har ingått ett ramavtal med A Society och 9 andra leverantörer för konsulttjänster inom IT-utveckling och modernisering. A Society kommer huvudsakligen att erbjuda konsulter inom de expertisområden som specificeras av Husbanken i listan nedan.

  • Systemutveckling (Backend, Frontend och Fullstack)
  • Test- och testhantering
  • Ledning av utvecklingsaktiviteter
  • Användarupplevelse
  • Strategi, process, metod

Ramavtalet kommer att ha en löptid på 6 månader med en option på 1,5 år + 1 år + 1 år. Totalt 4 år. Utbudet av konsulttjänster som ska köpas enligt detta ramavtal beräknas ha ett värde på mellan 160-200 miljoner norska kronor under fyra år.

Om Husbanken: 

Husbankens sociala uppdrag är att hjälpa de missgynnade på bostadsmarknaden att få och bo i ett lämpligt hem. De viktigaste finansiella instrumenten är bostadssubventioner, lån och bidrag. Husbanken erbjuder också lån och bidrag som stimulerar byggandet av bra och prisvärda bostäder, utvecklingen av goda boendemiljöer och förbättringen av bostäder. Banken tillhandahåller råd och professionell hjälp och bedriver bostads- / politiskt utredningsarbete.

Husbanken har kontor i Drammen, Oslo, Arendal, Bergen, Trondheim, Bodø och Hammerfest.

A Society är den nya tidens konsultbolag på konsultmarknaden som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva uppdragsgivarna. Många av A Societys stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: Civil, Finance, Life Science, Fordon, Bank & Försäkring, ICT/Telekom, Offentlig sektor, Handel & Logistik, Flyg & Försvar.

Genom en lång industriell- och branschkompetens, tillsammans med en stor portion passion för relationer leder vi våra konsulter, partners och kunder till framgång!

Kontakt:

VD, A Society AS:
Oscar Felldin, +40 940 06 559, Oscar.felldin@asocietygroup.com