NYHETER

Skapad 17e jun 2019

A Society tillkännager Ryan Kluft som VD, Nordamerika

Vi välkomnar Ryan Kluft i rollen som VD där han ska leda A Societys verksamhet i USA och Kanada.

A Society tillkännager utnämningen av Ryan Kluft som VD för den Nordamerikanska verksamheten. Ryan Kluft har tidigare haft rollen COO för A Society s amerikanska och kanadensiska verksamhet. Utnämningen träder i kraft omedelbart.

Globala-kunder-hållbar-tillgång-till-specialister-A-Society

"Vi är glada att kunna tillkännage Ryan Kluft, som VD för vår Nordamerikanska verksamhet. Vi arbetar med partners och konsulter i hela Nordamerika för att ge våra globala kunder hållbar tillgång till specialister och nischade kompetenser vart de än behöver det. Denna "glocalness" gör det möjligt för oss att utnyttja vår globala närvaro med riktade lokala kompetenser och leveransmöjligheter i Nordamerika, säger Thomas Goréus, Koncern VD för A Society.

"Jag är hedrad att utnämnas till VD, Nordamerika för A Society. Nordamerika är en viktig del av A Societys företagsstrategi för att lösa våra globala kunders strategiska kompetensbehov lokalt, och jag ser fram emot att hjälpa A Society att växa sin Nordamerikanska verksamhet, säger Ryan Kluft, VD, Nordamerika i A Society.

A Society är den nya tidens konsultbolag som ger fria konsulter och partnerbolag tillgång till de häftigaste uppdragen. Vi maximerar fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter, partners och kunder.
Vår industriella kompetens tillsammans med vår passion för relationer leder till våra konsulter, partners och kunders framgångar!

Kontakt:
VD, Nordamerika:
Ryan Kluft, +1 415 745 1548, ryan.kluft@asocietygroup.com

Koncern VD:
Thomas Goréus, +46 768 55 99 04, thomas.goreus@asocietygroup.com

Taggar: News, asociety, USA, a society group, nya tidens konsultbolag, nyhet, a society, konsulter, strategisk kompetensförsörjning, kunder, thomas goréus, nyanställning, CEO, ryan kluft

news