Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 25e nov 2019

A Societys nya användarportal

Som vi tidigare berättat håller vi på att skapa en A Society användarportal och ett nytt och mer användarvänligt inlogg och adminsystem.

Implementeringen sker i två steg där det första steget lanseras den 25 november 2019.

 

Konsultinlogg-A-Society

 

Om du redan är en A Society Priority Member, så är det enda du behöver göra är att ange samma e-postadress här https://account.asociety.se/ för att kunna skapa ett konto. Du är en A Society Priority Member om du får våra utskick om lediga uppdrag per e-post.

Om du inte är en A Society Priority Member behöver du först registrerar dig här:

https://www.asocietygroup.com/sv/registrera

Vi kommer sedan att skicka vidare instruktioner till dig så att du får tillgång till den nya portalen.

Här kommer du att mötas av en portal i vilken du kan administrera sådant som rör din kontakt med oss. Du kan enkelt ställa in personliga preferenser för e-postutskick gällande nya lediga uppdrag, ladda upp och administrera dina CV och få kontakt med oss.

Kommande steg i implementationen sker kontinuerligt och vi kommer självklart att hålla dig uppdaterad kring dessa. Vi är tacksamma för att du ger oss feedback kring portalen då dessa ligger till grund för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Har du frågor eller vill lämna feed-back, gör du det enklast till:

info@asociety.se