Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 28e maj 2019

Business Manager till Göteborg

Vi tror att du har flerårig erfarenhet från konsultbranschen, gärna i kombination med en bakgrund från IS/IT eller R&D med erfarenhet från Automotive-branschen. Om du triggas av att arbeta med människor och teknik samt vill fortsätta utvecklas i en strategisk säljroll, kan detta vara rätt utmaning för dig.

A Society - den nya tidens konsultbolag - med unika möjligheter för både partners och kunder. Vi ser till att ge våra partners tillgång till de häftigaste uppdragen och vi arbetar med uppdragsgivare som är i behov av avancerade lösningar inom IT, Teknik, Civil, Finance och R&D-området.

Till Göteborg söker vi nu ännu en Business Manager för att stärka upp vårt kundteam!

För att nå våra högt satta mål krävs ett grymt säljteam som med struktur, hög kvalitet och passion tar A Society hela vägen till toppen. Personen vi söker bör dela denna syn och ha en förmåga att skapa samt utveckla affärer. Därutöver är ett starkt personligt nätverk och en karriär präglad av säljframgångar en förutsättning för att lyckas och trivas. Vår målsättning är att fortsätta driva och utöka försäljningsarbetet med starkt fokus på A Society som leverantör av specialister.

Du kommer arbeta aktivt med att vidareutveckla vår affär i regionen. Här kommer din fantasi och kreativa förmåga till stor nytta. - Ingenting är omöjligt!

Du är en relationsförsäljare som älskar att driva affärer från ax till limpa och du har ett tydligt fokus i din roll - Att hela tiden förbättra och utveckla både kund - och konsultrelationer. Du befinner dig i händelsernas centrum och stimuleras av rollen där dina vardagar består av olika möten: med ditt team, dina kunder, med leverantörer och konsulter. Det vi gör är att förmedla den mest kvalificerade kompetens som marknaden har att erbjuda inom produktutveckling, systemutveckling, IT, Civil, Finance och management till våra kunder.

Vi vill ha med dig i vårt framgångsrika team, ett team som fortsätter att utveckla affärer med våra nyckelkunder i Göteborgsregionen och vi behöver dig, som liksom vi drivs av en dynamisk miljö i tillväxt. Du får en bra plattform att utgå ifrån med stöttande kollegor, men självklart också med förväntningar på dig att leverera.

Som person trivs du i ett högt tempo och du prioriterar hela tiden dina uppgifter väl för att bli så effektiv som möjligt. Du har ett stort personligt driv och en ambition att hela tiden utveckla dig själv, kunden och oss som bolag.

Är du intresserad? Skicka din ansökan, märkt med BM Göteborg och en motivering till varför du söker tjänsten till följande mailadress: rekrytering@asociety.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Ann Kryhl, 0733-20 00 67.

Vi på A Society värnar om din personliga integritet och vill meddela att vid din ansökan så kommer dina uppgifter att behandlas enligt GDPR. Genom din ansökan samtycker du till denna behandling.