Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 28e aug 2019

Ekonomiavdelningens transformation

Idag finns det knappt ett företag i Sverige som inte pratar om digital transformation, digitalisering osv. Nedan artikel lyfter en stor utmaning vi ofta träffar på hos kund, att Finance/Ekonomi kommer in för sent i dialogerna kring digitalisering.

 

IT-och-ekonomi-sammanflätas-A-Society

 

Ekonomens roll är under transformation och vi upplever att kompetenser som bryggar mellan IT och Ekonomi blir fler och efterfrågan större. Idag placerar vi konsulter med ingenjörsbakgrund som rapporterar till CFO och Civilekonomer som rapporterar till IT-chef och det är en trend vi tror kommer öka.

Som konsult är det idag bra att stärka sitt CV med systemteknisk kunskap, förståelse för olika flöden och för de som är riktigt intresserade, grotta in sig i data management. Kundens behov av tillfällig kompetensförstärkning de kommande 10 åren inom digitalisering och data management är tydlig.

A Society har över 30 000 specialister i sitt nätverk och ca 1200 konsulter i uppdrag inom främst IT/Teknik & RnD samt numera även Finance. Vi pratar varje dag med kunder om deras utmaning inom området och konsulter som sitter ute hos bolag med dessa utmaningar. Vill ni vara del av nätverket som konsult eller som kund ha en samarbetspartner som förstår ert behov så hör gärna av er och gå in och läs mer på vår registreringssida.

Texten skriven av: Camilla Ternstedt, Business Area Manager Finance, +46 707 89 59 13, camilla.ternstedt@asociety.se

Läs artikeln i sin helhet