Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 11e okt 2018

Partner Manager till Malmö

Vill du vara med på en häftig resa? A Society -  den nya tidens konsultbolag - växer. Vi ser till att ge de fria konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen och infriar perfekt matchning till våra kunder och deras avancerade behov inom IT, teknik och R&D.

Är du en drivande och social person med stor nyfikenhet? Triggas du av att hitta rätt person till rätt uppdrag? Har du också ett intresse av konsultbranschen och känner dig redo för din nya utmaning? Då skulle du passa in hos oss!

Vi söker en Partner Manager till Malmö som vill vara med och utveckla A Society till den kvalitativt ledande och största konsultleverantören inom GIG-ekonomin. För att nå våra högt satta mål krävs ett grymt team som vet hur det riktiga detektivarbetet kan få fart. Vi behöver dig som är van vid högt tempo och som vill fortsätta bygga vårt nätverk av konsulter inom IT och R&D. Här får du möjlighet att bygga upp långsiktiga och nära relationer med partners i form av enmans-, fåmans- och medelstora konsultbolag samt arbeta i ett nära samarbete med våra säljare i regionen.

Du kommer att befinna dig i händelsernas centrum och ingen dag är den andra lik. Med vårt CRM-system, LinkedIn och dina egna erfarenheter som verktyg utmanar du i nya tankar och idéer för att attrahera ännu fler specialister.

 

Du kommer bland annat att:

  • Hitta nya partnerkonsulter till nätverket
  • Annonsera via nätet och genomföra referenstagning
  • Ha löpande kontakt med befintliga partners och deras företag
  • Matcha rätt underkonsult efter våra kunders behov
  • Upprätta samarbetsavtal med aktuella konsultbolag
  • Administrera det som krävs för en lyckad affär

 

För att lyckas i rollen har du:

  • Erfarenhet inom branscher som rekrytering, bemanning och/eller konsultmäklare, gärna inom IT, Teknik och R&D-området
  • Eftergymnasial utbildning.
  • Någon form av administrativ erfarenhet och en talang för att snabbt sätta dig in i olika system.
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

 

Som person trivs du i ett högt tempo och du prioriterar hela tiden dina uppgifter väl för att bli så effektiv som möjligt. Med din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med säljare, partners och konsulter där förtroende är av stor vikt. Du har också ett personligt driv och en ambition att hela tiden utveckla dig själv, kunden och bolaget. Vidare tycker du om att lösa de problem som uppstår och arbetar gärna självgående där du tar ansvar för din uppgift.

 

Är du intresserad? Skicka din ansökan och en motivering till varför du söker tjänsten till följande mailadress: Rekrytering@asociety.se Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lina Lindgren, 0737-873292.

Vi på A Society värnar om din personliga integritet och vill meddela att vid din ansökan så kommer dina uppgifter att behandlas enligt GDPR. Genom din ansökan samtycker du till denna behandling.