Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 10e sep 2020

RISE väljer A Society

A Society har träffat ett ramavtal om förmedling av specialistkonsulter till RISE Research Institute of Sweden. Avtalet är ett 4-årsavtal och innebär att A Society kan leverera konsulter inom områdena systemutveckling och IT-infrastruktur. 

ASociety_Gbg_8april26207

RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar de till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

”Vi är glada och stolta över att få möjligheten att leverera de absolut bästa konsulterna inom systemutveckling och IT-infrastruktur till RISE. För vårt konsultnätverk ser vi fram emot att erbjuda spännande uppdrag hos RISE som är ett oberoende och statligt forskningsinstitut. Konsulterna får möjligheten att arbeta med utvecklande uppdrag tillsammans med framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster”, säger Regional Director Charlotta Theorin.

A Society är den nya tidens konsultbolag på konsultmarknaden som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva uppdragsgivarna. Många av A Societys stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: Flyg & Försvar, Bank & Försäkring, ICT/Telekom, Fordon, Offentlig sektor, Handel & Logistik och Life Science.

Vår industri- och branschkompetens med fokus på långsiktiga relationer bidrar vi till våra konsulters, partners och kunders framgångar!