Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 10e jun 2019

Storbritannien är A Societys nästa mål

A Society fortsätter att expandera och har nu startat ett kontor i Duxford, Cambridge, Storbritannien. Steve Cracknell har fått uppdraget att starta upp verksamheten.

 

Svenskbaserade-konsulter-kan-nu-ta-uppdrag-i-UK-A-Society

 

A Society arbetar med långsiktiga relationer på en global marknad tillsammans med lokala partners och konsulter för att stödja sina globala kunder.

Steve har lång erfarenhet av teknisk rekrytering inom flertalet branscher. Hans erfarenhet sträcker sig från produktions- och teknikpersonal till ledande befattningshavare/ styrelseuppdrag.

-"Jag ser verkligen fram emot att bli en del av A Society. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att bidra till företagens fortsatta framgång globalt. Initialt kommer jag stödja konsulternas möjligheter att arbeta i Sverige. Jag kommer även fokusera på att ge stöd till svenska företag med brittisk närvaro och även möjligheten för svenskbaserade konsulter att arbeta i Storbritannien", säger Steve Cracknell, Lead Talent Acquisition Manager på A Society.

-"Genom att etablera ett lokalt företag i Storbritannien kommer vi att stärka vår förmåga att stödja våra globala kunder lokalt såväl som förbättra vår leverans och kvalitetssäkring av entreprenörer inom våra olika affärsområden", säger Per-Ola Malm, vice VD på A Society.

A Society är den nya tidens konsultbolag och erbjuder tillgång till de mest spännande uppdrag för frilansare och konsulter. Många av våra stora kunder finns inom följande affärsområden: Civil, Finans, Life Science, Automotive, Bank & Försäkring, ICT/Telekom, Media, Offentlig sektor, Retail, flyg- och försvarsindustrin. Vi har den industriella kompetensen tillsammans med det personliga förhållandet att driva våra kunders framgång.

 

Kontakt:
Deputy CEO:
Per-Ola Malm, +46 707 12 75 90, per-ola.malm@asociety.se

Lead Talent Acquisition Manager:
Steve Cracknell, +44 7971 806685, stephen.cracknell@asociety.co.uk

Corporate Communication Manager:
Sofie Magnoy, +46 766 26 15 16, sofie.magnoy@asociety.se

www.asociety.co.uk