Du befinner dig på en webbplats utanför ditt område, det finns en lokal version som är anpassad till ditt land eller område.
United States
Skapad 22e maj 2018

Talent Engagement Manager till Linköping

Är strategisk kompetensplanering och uppbyggnad av konsultnätverk något du brinner för? Nu söker vi en Talent Engagement Manager till A Society i Linköping som kommer arbeta med regionens kompetensförsörjning.

A Society- den nya tidens konsultbolag med unika möjligheter för både konsulter och kunder. Vi ger våra konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen och vi arbetar med uppdragsgivare som är i behov av avancerade lösningar inom IS/IT och R&D-området.

Vi är framgångsrika, vi växer och söker nu en Talent Engagement Manager som triggas av det ständiga detektivarbetet som vår nätverksorganisation möts av. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla A Society till den kvalitativt ledande och största specialistleverantören i Norden. Tillsammans med vårt grymma team kommer du att fortsätta bygga vårt nätverk av konsulter inom IS/IT och R&D-området.

För att nå våra högt satta mål krävs ett aktivt leveransarbete där du får möjligheten att både strategiskt och operativt utveckla och bygga ett stort underkonsult – och partnernätverk i regionen. Som ansvarig Talent Engagement Manager arbetar du likt en Lead Recruiter med att säkerställa leverans hos våra kunder. Du arbetar nära dina kollegor och tillsammans skapar ni långsiktiga relationer med konsulter och partners för att säkra leverans av konsulter med kompetensprofiler inom IT och R&D, både för nuvarande behov men också för framtida leveranser. Du företräder konsultnätverket och har stor påverkan på hur du vill gå tillväga för att utöka, underhålla och bevara konsulterna på bästa sätt och du lyckas genom att aktivt arbeta med konsultens kompetens i fokus. I din roll blir du också ansvarig att arbeta med bolagets erbjudande till konsultnätverket och ser en tät koppling mellan kompetensutvecklande insatser och den direkta uppbyggnaden av konsulter.

Som nya tidens konsultbolag behöver vi som arbetsgivare utmana oss själva och hitta nya sätt att attrahera och behålla de fria konsulterna. Ett arbete vi gärna ser att du tar en aktiv roll i. Kompetensbristen är ett faktum och vår förmåga att arbeta med smart rekrytering och relationsbyggande är direkt avgörande för vår tillväxt. Vill du påverka vår framgång-  har du nya idéer och det som krävs för att presentera nya tankegångar kring leveransarbete med fokus på uppsökande arbete, relationer och affärer?

Du kommer att befinna dig i händelsernas centrum där ingen dag är den andra lik. Med vårt CRM-verktyg, LinkedIn och dina egna erfarenheter från tidigare arbete med kompetensplanering och inventering utmanas du i nya tankar och idéer för att attrahera och behålla ännu fler specialister.

Kompetenser:

  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av uppsökande arbete av kompetenser och personer inom branscher som IS/IT och R&D-området
  • Strategisk kompetensplanering
  • Erfarenhet av administrativt arbete och god förmåga att snabbt sätta dig in i olika system
  • God förmåga att kunna skapa förtroende och bygga relationer med konsulter och partnerbolag
  • Flytande i engelska och svenska både i tal och skrift

För att trivas i rollen är du prestigelös, orädd och tar gärna ansvar. Du har en djup förståelse för kompetensförsörjning och triggas av att arbeta med leverans av konsulter. Att leverera god service med hög kvalitet är viktigt för dig. Du triggas av att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag, det vill säga sätta affären i fokus. Du lägger också stor vikt vid ordning och reda där struktur och administration är a och o för att lyckas. Vidare har du ett personligt driv och en ambition att utveckla dig själv, konsultnätverket och vårt bolag- Den nya tidens konsultbolag.

Är du intresserad? Skicka din ansökan och en motivering till varför du söker tjänsten till följande mailadress:rekrytering@asociety.se Vid frågor är du välkommen att ringa Lina Lindgren, Lead Recruiter, +46 737 87 32 92.

Vi på A Society värnar om din personliga integritet och vill meddela att din ansökan kommer behandlas enligt GDPR. Genom din ansökan samtycker du till denna behandling.


TJÄNSTEN ÄR TILLSATT!