NÄR DU VILL GÖRA SKILLNAD I SAMHÄLLET

Offentlig sektor

Uppdragen inom offentlig sektor kan handla om hur man på ett digitalt sätt kommunicerar med allmänheten – och skapar ett snabbare flöde kring allt som medborgarna behöver för att kunna leva sina liv på bästa och enklaste sätt.

Söker eller har du kompetens inom ramen för offentliga sektorn, hör av dig oavsett var du jobbar och bor idag. Jag eller någon av mina kollegor kommer hjälpa dig med nästa spännande uppdrag.

Hör gärna av dig till mig:
+46 705 37 20 57
E-post: mats.sonesson@asociety.se

Mats Sonesson
offentligsektor

Nätverk av konsulter

Arbeta tillsammans med andra motiverade och drivna konsulter inom offentlig sektor.
A Society är samlingsplatsen för dig som föredrar livet som konsult, men uppskattar känslan av tillhörighet och sammanhang.

Vi arbetar konsultnära och fokuserar på att ge stöd och uppdrag som möjliggör för de anslutna konsulterna att lyckas. Samtidigt försörjs kunderna utifrån deras behov med rätt kompetens och volym.

Modern bright factory interior with working people in motion
College girls working in front of desktop

Offentlig sektor

När en myndighet eller en annan offentlig aktör ska köpa en vara eller en tjänst sker normalt en offentlig upphandling. Staten, landstingen och kommunerna köper allt ifrån sjukvård, kontorsmaterial, omsorg, konsulttjänster och idrottsarenor.

De offentliga upphandlingarna i Sverige omfattar 683 miljarder kronor varje år. Att samverka och göra affärer med offentlig sektor kan innebära stora möjligheter för dig som är konsult.

A Society bevakar ständigt vilka offentliga upphandlingar som är aktuella. Genom att höra av dig till oss inför eller redan innan en upphandling kan öppna upp möjligheter för både oss, kunden och för dig som konsult. Tillsammans blir vi starkare och kan svara upp på upphandlingarna som en större del.

”A Society hittar samarbeten som gynnar både arbetsgivare och mig som konsult”

Adam Ramberg, Konsult

”Tillgång till de främsta specialisterna oavsett vilken del av världen de kommer ifrån”

Petter Brusling, Saab AB

Registrera dig

Känner du att du vill förändra samhället på något sätt? Bli en del av vårt konsultnätverk inom offentlig sektor. 
Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att var egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Registrera dig

Våra förmåner

Arbetsmarknaden är under stor förändring och med den föds nya möjligheter och andra krav kan ställas. Vårt intresse för dig som konsult och partnerbolag sträcker sig långt längre än bara det specifika uppdraget. Vi vill skapa en samlingsplats där du känner dig hemma, med schyssta villkor och med en gedigen kunskapsportfölj kring vilken typ av erbjudande som kan få en direkt påverkan på dig som konsult och partner. Vi lämnar inget åt slumpen. 

 

Våra förmåner

Kontakta oss

Hör av dig via kontaktformuläret eller välj alternativen nedan:

E-postadress:
info@asociety.se

Telefonnummer:
040-611 66 00

Varför A Society?