De fria konsulternas plattform

Vilka är vi?

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare.

En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person.

 

A Society för konsulter

Vi på A Society riktar oss till de skickligaste konsulterna på GIG-marknaden och vi är bäst på att lösa konsultrelaterade behov. Hos oss kan du vara egenföretagare eller tillhöra ett konsultbolag, med den frihet som du vill ha, och samtidigt vara del av ett större sammanhang. A Society är konsulternas representant på marknaden och förser er kompetens med rätt och utvecklande uppdrag. 

Vi brinner för det vi gör och ser också till att det finns rätt förutsättningar för varje individ att lyckas genom att erbjuda rätt verktyg och support.

A Society respekterar din rätt till kontroll över dina personuppgifter. Läs vår integritetspolicy om vilka data vi samlar in och varför.

 

A Society för kunder

Vi är också en samarbetspartner för uppdragsgivare som är i behov av strategisk kompetensförsörjning inom IT, teknik, R&D och Life Science.  Vi sätter stor vikt på att lösa våra kunders kompetensbehov av seniora personer och ser till att få rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats så snart som möjligt.

Genom att anlita oss kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet, då vi är specialister på att snabbt anpassa oss efter kundens önskemål och behov. Med vår hjälp kan våra kunder lugnt tacka ja till nya affärer, och tack vare vår gedigna erfarenhet och vårt omfattande nätverk kan vi gång på gång lyckas leverera ett WOW!

A Society respekterar din rätt till kontroll över dina personuppgifter. Läs vår integritetspolicy om vilka data vi samlar in och varför.

 

Hur går det till?

Varje personlig relation är för oss unik och måste vårdas. A Society kan beskrivas som en organisation med två ben - det ena nätverkar med konsulter och partnerbolag och det andra hittar rätt konsult till rätt uppdrag åt uppdragsgivare. Båda delarna är lika viktiga och mellan oss kan vi bygga en gemensam bild av hur kompetensbehovet och kompetensförsörjningen ser ut.

Från ledigt uppdrag till konsult i nytt uppdrag – hur går det till? 

Hur går det egentligen till när en uppdragsgivare har ett behov som vi ska matcha och fylla med rätt kompetens? Oftast ser det ut ungefär såhär:

  • Vi definierar tillsammans med våra uppdragsgivare en kompetensprofil för att matcha ett specifikt uppdrag
  • Uppdraget och kompetensprofilen annonseras ut i vårt nätverk av konsulter och partners
  • Konsulterna i nätverket anmäler sitt intresse efter att ha hittat uppdraget
  • A Society genomsöker också nätverket för att identifiera konsulter som matchar profilen.
  • Vi presenterar konsulter för uppdragsgivare där vi ser en matchning

Konsulten och uppdragsgivaren får en transparent dialog och en enkel process.

 

Freedom, Passion och Action!

Vi har tre kärnvärden inom A Society: Freedom, Passion och Action! Värdena sammanfattar vad vi står för och är avgörande för hur vi agerar i vårt dagliga arbete.

Freedom. Vi ser till att de som vill, kan vara fria konsulter, maximera sin förmåga och realisera sina ambitioner på arbetsmarknaden. Vi tror att frihet är en så stark kraft att den skapar de bästa lösningarna. Vi ger våra konsulter frihet att lyckas!

Passion. Vi brinner för det vi gör och för att maximera varje individs förmåga att prestera. Varje personlig relation är unik och måste vårdas för att hålla liv i passionen.

Action. Vi ser alltid till att det finns rätt förutsättningar för varje individ att lyckas, genom att erbjuda rätt verktyg och support. Att vara handlingskraftig och att kunna lita på att alla levererar över förväntan är grunden i vår verksamhet.