Om oss

A Society är den nya tidens konsultbolag på den flexibla arbetsmarknaden som ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen.

 

Vilka är vi?

A Society är den nya tidens konsultbolag på konsultmarknaden som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen. Många av våra stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: Samhällsbyggnad, ekonomitjänster, life science, fordon, bank & försäkring, ICT/telecom, media, offentlig sektor, handel, flyg och försvar. Vi har den industriella kompetensen tillsammans med den personliga relationen för att driva våra kunder och konsulters framgångar.

Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare.

En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person.

 

Rätt konsult till rätt uppdrag

A Society är inte ensamma om att jobba med fria konsulter och uppdragsgivare men vi har hittat en modell som fungerar. Vi har lärt oss hur vi bäst möter uppdragsgivarens behov samtidigt som vi kan erbjuda konsulten vad den vill ha och behöver.
Genom en fristående samlingsplats där kompetens och förtroende står i fokus, får vi möjlighet att alltid välja den person som är mest lämpad för uppdraget.
Konsulterna får utvecklande uppdrag som hjälper till att bygga deras karriär medan våra kunder får avancerade lösningar och specialistkompetens. Genom strategisk kompetensförsörjning hjälper vi våra kunder nå önskad position och mål.

GIG-ekonomin

Den nya arbetsmarknaden har fått namnet GIG-ekonomi. Fasta anställningar ersätts av tillfälliga uppdrag. Detta inkluderar alla arbetstagare som är intresserade av en friare uppdragsform, vare sig det gäller egenföretagare eller anställda på ett konsultbolag. 
Att jobba som frilansande konsult innebär större frihet och en chans för arbetstagaren att välja det uppdrag som passar just nu. Det skapar flexibilitet både för den som behöver specialistkompetens och den som besitter den.

Vi är en samlingsplats för de skickligaste konsulter oavsett om de tillhör ett konsultbolag eller är egenföretagare. Idag har vi över 1 300 konsulter på uppdrag runt om i världen.

Vi arbetar för att maximera fördelarna på den rörliga arbetsmarknaden, både för konsulter och uppdragsgivare. Vår uppgift är att hjälpa både konsult och uppdragsgivare med den perfekta matchningen. Vi arbetar enligt en transparent och enkel modell. Vi erbjuder en gemenskap för konsulterna, stabila ekonomiska transaktioner och en kontaktperson som bryr sig på riktigt.