Om oss

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden som ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen inom IT, teknik, R&D och Life Science.

 

Vilka är vi?

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare.

En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person.

 

Rätt konsult till rätt uppdrag

A Society är inte ensamma om att jobba med fria konsulter och uppdragsgivare men vi har hittat en modell som fungerar. Vi har lärt oss hur vi bäst möter uppdragsgivarens behov samtidigt som vi kan erbjuda konsulten vad den vill ha och behöver.
Genom en fristående samlingsplats där kompetens och förtroende står i fokus, får vi möjlighet att alltid välja den person som är mest lämpad för uppdraget.
Konsulterna får utvecklande uppdrag som hjälper till att bygga deras karriär medan våra kunder får avancerade lösningar och specialistkompetens. Genom strategisk kompetensförsörjning hjälper vi våra kunder nå önskad position och mål.